Dette er den nye bloggen fra biblioteket

Bloggen kan leses på bibliotekets nettside

Med det velklingende navnet «iFokus» har vi nå lansert en ny blogg, som erstatter den tidligere Påfyll-bloggen. Vi vil her skrive mer bredt enn i Påfyllbloggen, som begrenset seg til å presentere kommende arrangementer. iFokus vil fortsatt skrive noe om kommende arrangementer, men også om arrangementer som har vært gjennomført, og ellers legge ut nyheter og aktuell informasjon fra biblioteket. Vi inviterer dere også til å komme med innspill, kommentarer og dialog gjennom kommentarfeltene i bloggen.


En kommentar om “Dette er den nye bloggen fra biblioteket

  1. «iFokus» er ikke et velklingende navn. Det høres ut som et dårlig Apple-produkt, og man ville heller trodd at det var bloggen til den like grusome avisen iTromsø. Påfyllbloggen fungerte mye bedre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..