Internasjonal uke: Utstillinger

Med en by der det bor mennesker som representerer mer enn 130 nasjonaliteter, er det fullt forståelig at Tromsø Internasjonale uke strekker seg utover mer enn en uke. Programmet strekker seg faktisk over to rause uker, fra 5. juni til og med 19. juni.

Biblioteket har allerede avholdt en rekke med arrangementer i forbindelse med uka, og ennå gjenstår det flere. Program for det som foregår på biblioteket ligger i Aktivitetskalenderen på bibliotekets nettside.

Russisk utstillingPå barneavdelingen står en russisk utstilling av dukker, eventyr og andre figurer fra russisk folklore som bør sees: «På besøk til russisk kultur». Mange av dukkene er veldig morsomme å se på, også for voksne. Utstillingen står hele uka, fra 6. juni til og med 11. juni.

 

 

 

Thai kulturfestival som pågår fra 10. – 12.  juni, foretar også en offisiell åpning av utstillingen «The Working of  Monarch» på biblioteket fredag 10. juni kl 1430. Utstillingen er allerede rigget opp på torsdag 9. juni, og står oppe til og med lørdag 11. juni.

 


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..