Kultur & Faktas sommerutstilling

Voksenavdelingas sommerutstilling 2011 er todelt:  SJØ  og  FJELL.  Her har vi etter beste evne funnet fram bøker (vi elsker bøker) som med noen rimelighet kan knyttes til sommerens temaer. Både sjø og fjell har vi jo mye av her i det nordlige Norge, verden misunner oss vår nærhet til nettopp sjø og fjell. Og ofte er de jo bare et steinsprang fra hverandre !  Utstillinga er lekkert illustrert med fotografier av Ingrid Kongsvik (sjø) og Per Ivar Somby (fjell). Det er selvfølgelig fritt fram å låne med seg bøker fra utstillinga.  Sommerutstillinga finner du på plan 1  (i 2. etasje.)

 


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..