Godt lansert!

Det var godt oppmøte fredag 16. mars, da Easterine Krie lanserte 6 nye titler på biblioteket. Easterine Kire kommer opprinnelig fra Nagaland, en region nordøst i India, som består av flere minoritetsgrupper som ønsker større rettigheter i forhold til den Indiske staten. Som frittalende forfatter ble hun og familien i årene før hun forlot landet utsatt for trusler og opplevde flere voldelige episoder. Hun bor for tiden i Tromsø hvor hun tidligere hadde status som fribyforfatter.

Magnus Tornensius, Meme Iralu, Christo Stangness og Magnus Kristoffersen startet lanseringen med glad, inspirerende akustisk musikk, før Ole Gunnar Solheim og Gabi Engh leste fra bøkene. Easterine avsluttet med å fortelle om bøkene, og rose illustratørene Kamilla Hansen og Katrine Hansen.

 


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..