Strikkefestival 13.-14. oktober

Velkommen til strikkefestival på hovedbiblioteket. Arrangementet er gratis og passer for alle i alderen 6-106. Det vil bli  flere foredrag med Kari Hestnes fra «Du store alpakka», Anne Bruvold vil foredra om illusjonsstrikking og det vil bli avholdt flere workshops. Visste du at det finnes dialektgrenser i vottemønstre? Kom og hør på Bente Martinussen sitt foredrag.

Er du helt nybegynner? Da kan du få lære rette og vrange masker. Er du klar for nye utfordringer med garn og pinner? Da kan du ta en titt på hva strikkeglade husflidsrepresentanter har å by på av kontstrikking, dobbelstrikking, pjoning, hælfelling m.m. Ta med garn og pinner!


En kommentar om “Strikkefestival 13.-14. oktober

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..