Utvidet åpningstid

BildeBiblioteket er festival-lounge under Verden beste  – Tromsø barnefilmfestival.  Åpningstiden er derfor utvidet. Fredag 31. mai har vi åpent til 19 og lørdag 1. juni er det langåpent fra 11-18. Mange av filmene på festivalen bygger på bøker. På biblioteket kan du låne  bøkene  i serien om Hvem av Stina Wirsen, bøkene om Albert Åberg av Gunilla Bergström, Prikk og Flekk av Lotta Geffenblad og Plass bakpå kosten av Julia Donaldson.  Forfatter, illustratør og filmskaper Toril Kove besøker biblioteket fredag kl. 09. Da vil hun snakke om fra  film til bok og bok til film. Du kan så klart også låne hennes bøker på biblioteket.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..