Temautstilling

BildeI biblioteksprosjektet [Stærkere] psykisk helse for barn og unge har vi denne vinteren fokus på utstillinger av bøker og film som omhandler psykisk helse. Først ut er en utstilling om selvmord, med et skråblikk til Verdensdagen for selvmordsforebygging 10. september. Det er mange flere som dør i selvmord enn i trafikken hvert år, men det skrives og snakkes alt for lite om det.

Noen sliter med tanker om selvmord. Andre sliter med ettervirkninger av at noen de kjenner har begått selvmord. En venn, en forelder eller noen andre i familien. Det er uansett viktig å få snakket om det vanskelige. Ingen får det bedre av å gjemme tankene sine for seg selv. Fortellinger om andre i samme situasjon kan være en hjelp til å forstå både sin egen og andres situasjon bedre.

Les om det og snakk om det er vår oppfordring. Og bøkene finner du på Tromsø bibliotek!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..