Skrivekurs på SPARK!

Forfattere i forlaget MARGMEDIA Foto: Yngve Olsen SÊbbeMorten Wintervolds skrivekurs vil sette deg på sporet av diktene du egentlig vil skrive. Gjennom skriveoppgaver og samtaler om eksempeltekster fra skandinavisk samtidspoesi vil kursdeltakerne utvikle et mer reflektert forhold til egen skrivelyst.

Lørdag 22. februar 13.30-17.30 Undervisningsrommet.

Om Morten:

Morten Wintervold er født og oppvokst i Tromsø. Han har gitt ut fire diktsamlinger, sist Oldemor, du er med barn (Cappelen Damm, 2009). Wintervold er også gjendikter og litteraturkritiker, og han er tilknytta Forfatterstudiet, UiT, som universitetslektor i kreativ skriving.

ABC TIL DIKTET DU I HVERT FALL IKKE VIL SKRIVE

Word-arket er hvitt, markøren blinker oppe til venstre i dokumentet. Du har allerede skrevet noen linjer som du har sletta. Nå kommer du ikke i gang igjen. Problemet er kanskje at du ikke har et avklart forhold til diktet du i hvert fall ikke vil skrive (DDIHFIVS).

En poet jobber gjerne i årevis på DDIHFIVS før hun til slutt sitter igjen med 60 gode sider som kan buntes sammen til ei diktsamling. Når du skriver konfirmasjonssang til barnebarnet, opplever du det samme: Noen linjer holder bare ikke, de må flyttes over i DDIHFIVS. Forkaster du en idé, danner den dypstrukturen i DDIHFIVS. Hva er det slags dikt, og hvordan nå frem til linjene du vil beholde?

Påmelding til Ingrid.kongsvik@tromso.kommune.no
Påmeldingsfrist: torsdag 20. februar
Pris: 800 kroner

Foto: Margbok/ Yngve Olsen Sæbbe


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..