Tegneserier: workshop og utstilling

Idea-Library-Web

Enestående anledning til å lære å lage tegneserier, av noen av Finlands fremste tegneserieskapere!

IDEA LIBRARY Workshop
Deltakerne vil bygge et idé-bibliotek ved hjelp av raske tegneøvelser, med fokus på å tegne ut idéer til seinere bruk. Man trenger ingen erfaring med å lage tegneserier selv, men lærer basisgrunnlaget for å skape tegneserier underveis.
Mari Ahokoivu leder workshopen. Hun er en finsk illustratør og tegneserieskaper og tegner for både voksne og barn. Hun har blitt utgitt både i Finland og andre land, og underviser også om tegneserier.

Samtidig vil det være Pop-up utstilling ved tegneserieavdelingen på plan 0, med de beste bidragene fra Nordic Children Comics Competition 2013. Utstillingsantologien har tittelen «The secret of the yucca palm»: «What is the secret of the yuccca palm? Where did mom disappear and where is the little chicken going to? Can a fox teach an owl to fly?”
Det vil også bli en presentasjon av forfattere og tegneserieskapere i Pop up-utstillingen: bl.a. Mari Ahokoivu, Jutta Kivilompolo, Verna Kuutti, Reetta Laitinen, Jonna Markkula, Maarika Martins, Akvilé Miseviciute, Elina Ovaskainen, Katri Sipiläinen, Luka Va, Anna Åhlén.

Målgruppe: Fra 13 år og oppover. Varighet ca. 2 timer. Gratis. OBS! Foregår på engelsk.

Tidspunkt: kl. 18 – 20 torsdag 16. oktober
Kontaktperson Silje Johannessen : silje.johannessen@tromso.kommune.no


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..