Åpent bibliotek

IMG_7488_mediumFra i dag, 11. mars er biblioteket åpent hver dag fra kl 0700 om morgenen, og på kveldene etter normal stengetid frem til klokken 2200. Dette ble markert på biblioteket med taler fra blant annet biblioteksjef Paul Henrik Kielland og Byrådsleder Øyvind Hilmarsen. Det ble også demonstrert innlogging ved bibliotekets hovedinngang og snor ble klippet. Kaker og kaffe ble servert inne på biblioteket.

Alle som ønsker å benytte biblioteket utenfor vanlig åpningstid kan inngå kontrakt med biblioteket. Dette får man ved å henvende seg i skrankene. Tilgangen gjelder både på hovedbiblioteket og på bibliotekene i Kroken og Tromsdalen.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..