Høstens strikkekafé

strikkekafe_høst-2016-ifokus-wProgrambrosjyren for høstens strikkekafé ligger nå klar. Er du glad i strikking vil strikkekafé bli et kjærkomment tilbud når høstmørket gjør sitt inntog i slutten av august.

Strikkekaféens «Strikk og lær» er for deg som har interesse av forskjellige temaer som står på programmet og som kan strikke rette og vrange masker.Hvis du ikke har lyst å lære det som er på programmet, er du selvfølgelig velkommen til å ta med det håndarbeidet du vil holde på med i sosialt lag.

Våren 2016 starta vi opp med «Strikk og lytt» på Hovedbiblioteket.Det ble så godt mottatt at vi fortsetter denne høsten. Kroken bibliotek har premiere på dette tilbudet nå i høst. Her kan man ha med det håndarbeidet man vil, eller rett og slett komme uten. Det er
bibliotekets ansatte som leser. De velger selv hva de skal lese, og det blir forskjellig hver gang.

Les programbrosjyren Strikkekafé høst 2016 for tid og sted. Velkommen!

Lagre

Lagre


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..