Gode besøkstall i fjor

Biblioteksjef-Paul-Henrik-Kielland-(1-of-1)-2-590x393-wHovedbiblioteket i Grønnegata fortsetter med gode besøkstall, også i året som er gått. 575 403 besøkende har besøkt biblioteket både i betjent- og såkalt selvbetjent åpningstid. Utviklingen er gledelig for biblioteksjef Paul Henrik Kielland.

– Besøkstallet er det nest beste vi har hatt siden biblioteket i FOKUS-kvartalet ble åpnet i 2005. Vi tolker det som et klart tegn på at vi fortsatt klarer å tilby tjenester som folk trenger. Det er også en inspirasjon for å gjøre tjenestene endra bedre. Vel 18 000 av våre besøkende har kommet inn i den selvbetjente åpningstiden ved hovedbiblioteket.  Vi er også fornøyd med at så mange bruker biblioteket når de ansatte ikke er på vakt, sier Kielland.

Lagre


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..