Mest utlånt første halvår

mest-utlånt-første-halvår

Bøker av norske kvinnelige forfattere og Jørn Lier Horst er  det som har vær mest lånt ut første halvår.

Jørn Lier Horst skriver krim både for voksne og barn.  Detektivserien  Detektivbyrå nr. 2 som er for  de yngste barn har på rask tid etablert seg som en populær serie. Jørn Lier Horst skriver spennende og virkelighetsnær krim fra den lille byen Elvestad. I hovedrollene treffer vi barna Tiril og Oliver – og hunden Åtto – som samler bevis, leter etter sammenhenger og tar opp en tidvis farlig jakt for å avsløre forbrytere. Hans Jørgen Sandnes utfyller fortellingene med sine fargerike og detaljerte illustrasjoner. Fire av de syv mest utlånte titlene for barn første halvår er i denne serien.
For de voksne er det bøker av etablerte norske kvinnelige forfattere som Vigdis Hjorth, Åsne Seierstad, Anne B. Ragde og Karin Fossum som har vært mest utlånt.

De mest utlånte bøkene for barn første halvår er:
Jørn Lier Host: Operasjon Sirkus, Jørn Lier Horst: Jakten på Jungelens Dronning ,Jørn Lier Horst: Operasjon Solnedgang, Jørn Lier Horst: Operasjon Spøkelse, Martin Widmark: Fengselsmysteriet, Kazu Kibuishi: Steinvokterens forbannelse og Kazu Kibuishi: Steinvokteren

De mest utlånte bøkene for voksne første halvår er:
Vigdis Hjorth: Arv og miljø, Åsne Seierstad: To søstre, Anne B. Ragde: Alltid tilgivelse, Karin Fossum: Hviskeren, Jørn Lier Horst: Når det mørkner, Elena Ferrante: Mi briljante venninne ogElena Ferrante: Historia om det tapte barnet.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..