Boklansering

Hvite_logner_FORSIDE_Lavoppløst-(002)_Asbjørn-Jaklin-blogg

Riverton-nominerte Asbjørn Jaklin er klar med sin tredje krim om Alexander Winther. «Hvite løgner» kommer 23. august og vi inviterer til boklansering på Tromsø bibliotek. Det blir samtale mellom forfatteren og biblioteksjef Paul Henrik Kielland, og mulighet til å kjøpe signert bok.

Tid: Onsdag 23.august, kl. 18.00 på Tromsø bibliotek.

«Hvite løgner» er den tredje boka om Alexander Winther. Nordlys-journalisten, og den tidligere spesialsoldaten, står overfor sin hittil største utfordring når en russisk statsborger blir funnet druknet i havet utenfor Tromsø.

Mannen er helt ukjent for Alexander Winther, men har hans telefonnummer. Journalisten nøster i saken. Trådene går hele 70 år tilbake i tid da en mann kalt Jurij sniker seg over den tyske frontlinjen i Finnmark, og glir umerkelig inn blant sivile som tvangsevakueres sørover.

Alexander Winther finner en sammenheng mellom fortiden og det som skjer i nåtid. En oppdagelse som setter ham i livsfare.

Asbjørn Jaklin er tromsøværing, journalist i Nordlys, historiker og krimforfatter. Han debuterte i krimsjangeren i 2012 med «Svart frost» og ble nominert til Rivertonprisen for sin andre krimroman, «Rød sone».


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..