Ordkalotten 2018 kommer

festivalplakaten-2018-bloggOrdkalotten 2018 byr på bokbad, opplesninger, foredrag, poesislam, barnebesøk, poesikonsert og tverrkunstneriske innslag.

Har du skaffet deg billett? Det er fortsatt ikke for sent. Bli med på årets litterære høydepunkt fra 8.- 10. november i Tromsø når nasjonale og internasjonale forfattere, lyrikere og musikere slår seg sammen i en festival helt utenom det vanlige. Ordkalotten er en festival for alle som er glad i litteraturens verden.

Årets tema er Barn:
Man slipper ikke unna barndommen. Først må den leves, deretter lever den i deg med lagra minner; solskinnsdager, netter og mørke, vennskap, oppdaging av sølepytten. Og det mest sentrale i en barndom; familie, mor, far, søsken, gode mennesker – og slemme. Hvor finner vi barnet i litteraturen? Hvordan fremstilles det, og hva kan vi forstå om oss selv, samtida og samfunnet med et slikt fokus?

Blant forfatterne du får møte er Christina Hesselholdt («Vivian»), Anne Bitsch («Går du nå, er du ikke lenger min datter»), Ánná Káisá Partapuoli, Athena Farrokhzad («Hvitverk»), Erlend Loe, Kristin Storrusten («Barsel»), Frode Grytten («Menn som ingen treng») og mange flere.

Se programmet for Ordkalotten 2018.

 


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..