Gir eventyrbok i gave

Tromsøværingen Svein Sørensen (78) kom innom Bibliotek og byarkiv for å overrekke noe som han har hatt i familien helt siden han som guttunge fylte fire år: Boka «Eventyret om Jåmpa», av Kjell Kristoffersen.

Under samisk uke viser vi nå fortellingen som eventyrstund for barn. Sørensen la merke til dette og bestemte seg da å gi eventyrboka fra 1945 som gave til biblioteket. Det gjør han på selveste Samefolkets dag 6. februar.

Eventyrboka er gammel og verdifull, og vi innlemmer den derfor i lokalsamlingen vår. Men alle kan komme dit og lese den! Den lokalhistoriske samlingen består blant annet av skjønn-, fag- og polarlitteratur, samt arkiv over gamle lokalaviser og tidsskrifter.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..