Fotball og hverdag

Fredrik står foran sitt livs viktigste fotballkamp, NM finale gutter 16 mellom Brann og Rosenborg. Det eneste han trenger å gjøre for at proffdrømmen skal bli en realitet er å herje høyrekanten som vanlig, men når han skal til å plukke opp den faste nr. 9 trøyen sin har allerede en av de andre lagkameratene hans tatt den på seg. Treneren tar han med ut på gangen for å snakke, og uten forvarsel blir hele planen snudd på hodet. 

Bare spille ball er mer enn en bok om fotball, det handler om å klare seg i en hverdag med familiekonflikter og en fraværende far, vanskelige vennskapsforhold, prestasjonspress og ikke minst savnet etter en tid der alt var enklere, da det bare handlet om å spille ball. 

Vinner av Uprisen 2019 
Bokomtale av Iselin Toresen


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..