Det siste mennesket

Boka «Det siste mennesket» foregår i en ikke så altfor fjern fremtid. Robotene har utryddet menneskene, og den tolv år gamle roboten XR_935 synes det er helt greit. Uten menneskene er det ingen kriger, ingen forurensning, ingen kriminalitet. Samfunnet består av roboter, de har klare oppgaver, og alt går glatt og effektivt. 
 
Helt til den dagen XR oppdager noe umulig: Menneskejenta Emma. Hele livet har XR blitt fortalt at mennesker er onde og at verden er et bedre sted uten dem. Men Emma virker ikke ond – hun virker redd. Og hun trenger hjelp.  

Hun forteller at hun er den siste av en gruppe mennesker som har levd de siste 30 årene i en bunkers under jorda. Emma har aldri vært ute av bunkeren før, men plutselig ble alle i bunkeren syke, og Emma er den eneste overlevende. Like før foreldrene hennes døde ga de henne et kart med et kryss på og sa at hun måtte dra dit for å finne medisin.  Nå trenger hun hjelp av XR til å finne veien.

«Det siste mennesket» er en humoristisk, spennende og varm historie om et uvanlig vennskap.

Lån boka i BookBites.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..