Sparer til hund

“Det er best at det med hund blir en overraskelse, sa bestefar. Hvorfor det? Spurte jeg. Fordi moren din alltid har vært glad i å ødelegge moroa. Men det skal det bli en slutt på. Han lo skurkelatteren enda en gang. Hååhhåhåhå!”

Det Pelle ønsker seg aller mest i hele verden er en hund, men det vil ikke moren hans høre snakk om. Heldigvis synes Pelles bestefar at det å få seg hund er en kjempeidé, han og Pelle inngår en pakt om at de to skal spare til hund sammen, koste hva det koste vil! Bestefar har akkurat flyttet inn i naboleiligheten og det gir de to god tid til å koke sammen en plan. Nå gjelder det bare å sørge for at mamma ikke får vite om det. 

«Bestefar og jeg sparer til hund» av Inger Hagerup
Bokomtale: Iselin Thoresen


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..