Killerinstinkt

En dag Even kommer til skolen blir han møtt av et folkehav av elever, lærere, politifolk og ambulansearbeidere. Skolen er sperret av med rød og hvit tape, og ryktet om hva som har skjedd sprer seg i folkemassen som ild i tørt gress. Noen har blitt drept inne på skolen. 

Det viser seg at Evens eks-kjæreste Mari er en av de to drepte. Even fikk aldri svar på hvorfor Mari slo opp med han to dager tidligere, og nå er han hovedmistenkt i drapssaken. Etterpå følger et rettsdrama hvor det fort blir tydelig at ulykken som tok livet av faren hans ti år tidligere er viktig for etterforskningen, og det blir stadig vanskeligere for Even å vite hvem han kan stole på. Hvor godt kjenner vi egentlig menneskene vi har rundt oss? 

Killerinstinkt av Thomas Enger, vinner av Uprisen 2018
Bokomtale av Iselin Toresen 


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..